Prøv et medlemskab af Munkebo Fodslaw!

En opfordring til at vandre……………

De fleste menneskers højeste ønske er at forblive sunde og raske og være i god form, også selvom man bliver ældre.

Vandring i frisk luft er et anerkendt middel til fremme af dette ønske og er uden tvivl et godt middel mod mange sygdomme. Den danske natur er landets største fitnesscenter, hvor der er rige muligheder for vandremotion og sanseindtryk til gavn for sjæl og legeme.

 

Bliv derfor medlem af Munkebo Fodslaw og få motion og oplevelser for livet.

 

Motion – oplevelser – samvær

Medlemskab af Munkebo Fodslaw koster pr. 1.3 2022 kr. 325,00 pr. år gældende fra det kvartal, hvor man indmelder sig.

Er man en husstand med flere personer er der 2 muligheder:

1. Én person i husstanden kan oprette sig som medlem – pris 325,00 pr. år – og denne har adgang til alle foreningens aktiviteter. Ligeledes giver det resten af husstanden adgang til at deltage i alle ugentlige motionsture i Munkebo Fodslaw året rundt samt enkelte andre arrangementer – men ikke arrangementer med foreningstilskud samt busture og rejser (mærket medlemsarrangement eller medlemsrejse)

2. Hvis flere personer i en husstand ønsker fuldt medlemskab med lige ret til alle arrangementer, så er kontingentet for den første person kr. 325,00 pr. år og kr. 110,00 pr. år for hver af de øvrige i husstanden .

Alle personer, der betaler kr, 325,00 pr. år modtager årets vandrekalender , 4 klubblade fra Fodslaw, samt Munkebo Fodslaws eget klubblad 2 gange + div. rejsehæfter pr. år.


Man kan blive medlem af Munkebo Fodslaw på to måder:


1.  Man kan gå ind på hovedforeningens hjemmeside (www.fodslaw.dk) og klikke på menupunktet “medlemskab” og herefter på “bestilling af medlemskab”. Så kommer formularen frem og man skriver “Munkebo” i rubrikken for lokalforening og derefter mavn, adresse, telefon, fødselsdato og mailadresse. Så trykker man på “send”. nederst på siden og modtager automatisk en bekræftelse på, at formularen er modtaget.

Derefter overfører man kontingentbeløbet til hovedforeningens konto i
Danske Bank nr. 9570  5179505


2. Man kan betale til Munkebo Fodslaws formand eller kasserer, som så sørger for indmelding. Man kan endelig også betale direkte til Munkebo Fodslaws konto i Danske Bank kt. nr. 3596 9060015349 med opgivelse af navne, adresser, fødselsår , telefonnr. og gerne også en emailadresse.

Munkebo Fodslaw er tilsluttet: